hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DSP'nin Konak adayından "CHP benim yuvam" açıklaması

    DSPnin Konak adayından CHP benim yuvam  açıklaması
    expand

    DSP Konak adayı ve Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan CHP ile herhangi bir sorunu olmadığını söyledi. Hakan Tartan, "Ben insan hakları, özgürlük ve dayanışma siyasetçisiyim. CHP ile hiçbir sorunum yok. Yüzlerce arkadaşım arayıp 'yanındayız' diyor. Yapılan haksızlık ortada. İnsanlar kime oy verecekleri konusunda kararsızdı. Ben çıkınca toplum rahatladı" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Demokratik Sol Parti'nin Ecevit'in Partisi ve kardeş parti olduğunu hatırlatan Hakan Tartan, aralarında çok değerli insanların bulunduğunu söyledi.

    Demokrasi ve Atatürk mücadelesini birlikte verdiklerini söyleyen Tartan, "Kavga değil, sevgi var. Benim adamım, benim oğlum değil, biz ve bizler varız. CHP ile hiçbir sorunum yok. Çok değerli dostlarım var, kurucusu olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk var. Ancak öyle bir yapı oluşturuldu ki, ne Atatürk değerleri, ne altıok ilkeleri, ne de insana saygı kalmadı. Üç beş kişi bu önemli yapıyı kendilerinin çiftliği gibi görüyor. Ben CHP'den ayrıldım, çünkü onun geleceğine sahip çıkıyorum. Burası benim yuvam. Ayrık otları nasılsa temizlenecek, hepimiz yeniden buluşacağız. CHP'ye, geçmişine, birçok yöneticisine, kurumsal kimliğine saygım büyük. Ama ayrılmasaydım hem kendime, hem beni seçen yüzbinlerce insana da haksızlık etmiş olacaktım" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow