***SAFGY*** SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )

Özet Bilgi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının Tescil Edilmesi Hakkında
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır

Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağanüstü Genel Kurul
Karar Tarihi 30.11.2016
Genel Kurul Tarihi 27.12.2016
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 26.12.2016
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe BEYOĞLU
Adres Taşkışla Caddesi, No: 1, 34437, Taksim-İstanbul adresindeki Grand Hyatt İstanbul Oteli, Efes-Bizans Salonu

Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.
2 - Şirket'in tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün olarak Akiş GYO A.Ş. tarafından devralınması suretiyle, Akiş GYO A.Ş. bünyesinde birleşilmesine ilişkin ayrılma hakkı kullanımı konusunda olağanüstü genel kurul toplantısına katılarak birleşmeye olumsuz oy kullanacak ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işletecek pay sahipleri veya temsilcilerinin, paylarını Şirket'e satarak ortaklıktan ayrılma hakkına sahip olacakları, ayrılma hakkı kullanım fiyatının 0,8060 TL olacağı, ayrılma hakkı kullanım süresinin 4 Ocak 2017 tarihinde başlayıp 17 Ocak 2017 tarihinde bitecek şekilde 10 iş günü olacağı, söz konusu hakkı kullanacak pay sahiplerinin yetkilendirilen aracı kuruma paylarını YF Menkul Değerler A.Ş. 'ye teslim ederek satışı gerçekleştirmeleri gerektiği, ayrılma hakkına konu olan payların Şirket'in çıkarılmış sermayesine oranının %15 oranını aştığının tespit edilmesi durumunda genel kurulun birleşmeden vazgeçebileceği bilgisinin verilmesi.
3 - Şirket'in tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün olarak Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından devralınması suretiyle, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bünyesinde birleşilmesinin genel kurulun onayına sunulması.
4 - Şirket Yönetim Kurulu'nun 28 Kasım 2016 tarih ve 317 sayılı kararı uyarınca belirlenen ve gündemin 2. maddesinde açıklanan üst sınırların aşıldığının tespit edilmesi halinde, gündemin 3. maddesinde pay sahiplerinin onayına sunulan birleşmeden vazgeçilip vazgeçilmeyeceği konusunun genel kurul tarafından karara bağlanması.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Devrolma
Önemli Nitelikte İşlem

Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 SAF GYO GK Çagrı İlan Metni.pdf - İlan Metni


Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Yapıldı mı? Evet
Genel Kurul Sonuçları Şirketimizin 27 Aralık 2016 Pazartesi günü, saat 11:00'de, Taşkışla Caddesi, No: 1, 34437, Taksim-İstanbul adresindeki Grand Hyatt İstanbul Oteli, Efes-Bizans Salonu adresinde yapılan birleşme hakkındaki Olağanüstü Genel Kurul toplantısında özet olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır.
Gündemin 2. maddesinde, Şirket'in tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün olarak Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından devralınması suretiyle, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bünyesinde birleşilmesine ilişkin Birleşme Sözleşmesi, Birleşme Raporu, Uzman Kuruluş Raporu ve bu belgeler uyarınca hazırlanıp Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 15 Kasım 2016 tarihinde onaylanan Duyuru Metni çerçevesinde pay sahiplerine bilgi verilmiştir.
Gündemin 3. maddesi kapsamında Şirket Yönetim Kurulu ve Akiş Gayrimenkul Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından 08 Kasım 2016 tarihinde imzalanan Birleşme sözleşme ilgili mevzuat hükümleri dahilinde Şirket'in tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün olarak Akiş Gayrimenkul Ortaklığı A.Ş. tarafından devralınması suretiyle, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bünyesinde birleşilmesine oyçokluğuyla karar verilmiştir.
Gündemin 4. maddesi kapsamında Şirket Yönetim Kurulu'nun 28 Kasım 2016 tarih ve 317 sayılı kararı uyarınca %15 olarak belirlenen üst sınırı aşması nedeniyle, gündemin üçüncü maddesi kapsamında Şirket Yönetim Kurulu ve Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından 08 Kasım 2016 tarihinde imzalanan Birleşme Sözleşmesi'nin onaylanması ve bu suretle Şirket'in tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün olarak Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından devralınması suretiyle, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bünyesinde birleşilmesi kararından vazgeçilmesi hususu oyçokluğuyla reddedilmiştir.


Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
Devrolma Kabul edildi
Önemli Nitelikte İşlem Onaylandı

Genel Kurul Kararları Tescili
Genel Kurul Kararları Tescil Edildi mi? Evet
Tescil Tarihi 18.01.2017

Genel Kurul Sonuç Dökümanları
EK: 1 Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Tutanağı.pdf - Tutanak
EK: 2 Olağanüstü Genel Kurul Hazır Bulunanlar Listesi.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi


Ek Açıklamalar
Şirketimizin Akiş GYO A.Ş. ile birleşmesine ilişkin 27.12.2016 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonucu İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından, 18.01.2017 tarihinde tescil edilmiştir.
Saygılarımızla,
SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/581564


BIST