hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ücretsiz izin maaş desteği yattı mı, ne zaman yatacak? Nakdi ücret desteği uzatıldı mı?

    Ücretsiz izin maaş desteği yattı mı, ne zaman yatacak Nakdi ücret desteği uzatıldı mı
    expand

    Ücretsiz izin maaş desteği ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması bugün geldi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk nakdi ücret desteği ödemelerinin ne zaman yapılacağını açıkladı. Peki, nakdi ücret desteği uzatıldı mı, şubat ayı ödemeleri ne zaman yatacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ücretsiz izin maaş desteği olarak da bilinen nakdi ücret desteği ile ilgili peş peşe son dakika gelişmeleri yaşandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk şubat ayı ödemelerinin tarihini açıklarken, Resmi Gazete’de de uygulamanın uzatılmasına ilişkin karar yayınladnı.

    ŞUBAT AYI ÜCRETSİZ İZİN MAAŞ DESTEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

    Bakan Selçuk’un yaptığı açıklamada yer alan bilgilere göre şubat ayı ödemeleri 9 Mart 2021 Salı günü yani bugün yapılacak.

    Ödemelerin banka hesapları üzerinden yapılacağını anımsatan Bakan Selçuk, sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemelerinin ise PTT aracılığıyla gerçekleştirileceğini hatırlatmıştı.

    NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ UZATILDI MI?

    Normal şartlarda 17 Mart’ta sona erecek olan nakdi ücret desteği ödemeleri 2 ay daha uzatıldı. Bu kapsamda yeni bir uzatma kararı alınmaması durumunda ücretsiz izin maaş desteği ödemeleri 17 Mayıs’ta sona erecek.

    Koronavirüs ekonomik tedbirleri arasında yer alan nakdi ücret desteğinde işverenin ücretsiz izne çıkardığı çalışan aylık olarak nakdi ücret yardımı alabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow