Beyanname verme süreleri uzatıldı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in onayıyla muhtasar, damga vergisi ve katma değer vergisi (KDV) beyannamelerinin verilme süreleri 27 Nisan'a kadar uzatıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 24 Nisan Cuma günü sonuna kadar teslim edilmesi gereken muhtasar beyannameler, damga vergisi beyannameleri ve KDV beyannameleri, 27 Nisan Pazartesi günü sonuna kadar verilebilecek.
Bakanlık, elektronik defterlerin oluşturulup imzalanması ya da mühürlenmesi işlemleri hariç olmak üzere, 30 Nisan günü sonuna kadar Gelir İdaresi Başkanlığı bilgi işlem sistemine yüklenmesi gereken "Elektronik Defter Beratları"nın yüklenme süresini de 29 Mayıs Cuma günü sonuna kadar uzattı.
En iyi meditasyon ve yoga karikatürleri
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Osmanlı'dan beri sürdürülüyor! ZİMEM DEFTERİ GELENEĞİ! 9 defteri satın aldılar, 300 bin TL ödediler...
2025 Enflasyon Tahmini Açıklandı! TMCB Enflasyon Tahmini Ne Oldu? TÜİK Enflasyon Oranları
TOKİ ARSA SATIŞI BAŞVURULARI 2025: TOKİ Arsa Satışı Ne Zaman, Arsalar Ne Kadar? İşte Başvuru Şartları
NET ASGARİ ÜCRET 2025 NE KADAR? Asgari Ücrete Zam Mı Geliyor? Asgari Ücret Ara Zam Oranı Belli Oldu Mu? Bakan Işıkhan Açıkladı!
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM: Yeni Elektrik Faturalarında Sistem Nasıl Olacak, Nasıl Hesaplanacak?