hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Togg, T10X’te eylül kampanyasını güncelledi! İşte yeni kredi faiz oranları

    Togg, T10X’te eylül kampanyasını güncelledi İşte yeni kredi faiz oranları
    expand

    Togg, Eylül ayı kampanyası çerçevesinde mevcut T10X modellerini avantajlı fiyatlarla sunuyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Togg, T10X modelini özel finansman desteği ile kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Togg, Eylül ayı kampanyası çerçevesinde mevcut T10X modellerini avantajlı fiyatlarla sunuyor. Kampanya kapsamında, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 700 bin TL'lik faizsiz 12 ay vadeli kredi seçeneği ya da %2,29 faiz oranıyla aylık 35 bin 607 TL geri ödeme imkânı sunan 30 ay vadeli kredi seçeneğiyle T10X sahibi olmak mümkün.

    GSR II UYUMLU T10X MODELLERİ SATIŞTA

    Togg, 1 Eylül 2024 itibarıyla yürürlüğe giren "Genel Güvenlik Regülasyonları" (GSR II) çerçevesinde, sürücü, yolcu ve trafik güvenliğini artıran ADAS yazılım ve donanımlarıyla donatılmış T10X modellerini satışa sundu. Eylül ayı kampanyası, GSR II uyumlu tüm T10X modelleri ve sınırlı sayıda GSR I uyumlu versiyonlar için geçerli olacak. GSR II ile birlikte akıllı şerit takip sistemi, şeritten ayrılma uyarısı, ön çarpışma uyarısı ve acil durum frenleme sistemi gibi özellikler standart olarak sunulmaya başlandı.

    EK ÖZELLİKLER AKTİFLEŞTİRİLEBİLECEK

    Kullanıcılar, GSR II’nin zorunlu kılmadığı ancak donanımsal hazırlığı yapılan “Yoğun Trafik Pilotu”, “Adaptif Hız Sabitleyici” ve “Adaptif Sürücü Asistanı” gibi ek özellikleri Trumore uygulaması üzerinden satın alarak aktif hale getirebilecekler. Eylül 2024 öncesi T10X teslim alan kullanıcılar, bu özellikleri ücretsiz olarak kullanabilecekler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu ek özellikler, regülasyonların izin verdiği sınırlar içerisinde çalışacak. “Yoğun Trafik Pilotu” 15 km/s’ye kadar hızlarda önde akan trafiğe göre otomatik hız ayarı yapacak ve trafiğin durması halinde sürücüden gelen komutla takibe devam edecek. "Adaptif Sürücü Asistanı" ise 60 km/s hızına kadar öndeki aracı takip edebilecek ve kullanıcı alışkanlıklarına göre kendini uyarlayabilecek.

    YOLDAKİ T10X MODELLERİ İÇİN GELİŞTİRMELER DEVAM EDİYOR

    Togg, 2023 yılı Mayıs ayında teslim edilen T10X modellerine ileri sürüş destek sistemlerinin daha sonra yükleneceğini duyurmuştu. O tarihten bu yana GSR II regülasyonlarına uyum sağlamak amacıyla yapılan mühendislik çalışmalarının son aşamaya geldiği açıklandı. 1 Eylül 2024 öncesinde teslim edilen araçların ADAS sistemleri ile ilgili çalışmaların takvimi ise yakında kullanıcılarla paylaşılacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow