Tanzim satış noktalarında bakliyat satışı başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşa kaliteli ve ucuz sebze ve bakliyat tedarikinin sağlanması yönündeki talimatının ardından Başkent'in 30 ayrı noktasına kurularak 10 çeşit sebzenin uygun fiyatlarla satışa sunulduğu tanzim satış noktalarında, şimdi de bakliyat satışı başlıyor.
Enflasyonla topyekun mücadeleye destek veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, üreticiden tüketiciye doğrudan ulaştırılan ürünleri çeşitlendirerek, 26 Şubat Salı gününden itibaren bakliyat ve elma satışı da yapacak.
Bakliyatlar TMO'dan
Ankara'nın 30 ayrı noktasında kurulan ve haftanın 7 günü açık olan Tanzim Satış Noktalarında; nohut, pirinç ve yeşil mercimek ile elma satışı İstanbul ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.
Halk sebze tanzim satış noktalarına İzmir, Ankara, Mersin, Antalya ve Kütahya'daki Tarım Bakanlığı Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla ulaştırılan 10 sebzeden sonra bakliyat ürünleri de 2 kilogramlık paketler halinde Toprak Mahsülleri Ofisi'nden temin edilecek.
İlk kez satış noktalarındaki tezgahta yerini alacak elma ise 3 TL’den satılacak. Komisyoncuları aradan çıkararak yüksek fiyatlı ürünlerin düşük fiyatlarla vatandaşlara ulaştırıldığı tanzim satış noktalarında, peşin ya da kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
17 NİSAN A101 KATALOĞU: Oyuncu koltuğu, elektrikli bisiklet, gölgelikli salıncak bu perşembe A101'e geliyor!
Yurt dışından alışverişte gümrüksüz limit düşüyor mu? Üst sınır 30 euro...
16-22 NİSAN ŞOK KATALOĞU: ŞOK aktüel ürünler listesinde neler var?
SON DAKİKA EMEKLİ HABERİ | En düşük emekli aylığı için sürpriz rakam! İşte örnek hesaplama...
İstanbul’un en pahalı caddeleri belli oldu! Metrekare başına 250 dolar kira...