hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tekirdağ Altın Seri Rakısı piyasada

    Tekirdağ Altın Seri Rakısı piyasada
    expand

    Mey İçki, Tekirdağ Altın Seri Rakısı'nı tüketicinin beğenisine sundu.

    Türkiye’nin en büyük alkollü içkiler üreticisi Mey İçki, ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. Şirket, Tekel Birası, Bazooka ve Binboa votkalarıyla, emniyet kapaklı Tekirdağ Rakısı’nın ardından şimdi de Tekirdağ Rakısı Altın Seri ürününü piyasaya sundu.
     
    Mey İçki CEO'su Galip Yorgancığlu, yaptığı açıklamada, ürün için yaklaşık bir yıldır çalıştıklarını belirterek, Tekirdağ Altın Seri'nin, rakı sektörünün prestijini artıracak bir ürün olacağını kaydetti.
     
    Mey İçki'nin 100 yıldır rakı üreten bir şirket olduğunu ifade eden Yorgancıoğlu, ''Bu nedenle de ürünlerimizde iddialıyız. Tekirdağ Altın Seri'nin, hoş kokusu, yumuşak içimi ile beğeni kazanacağını düşünüyoruz'' dedi.
     
    Sınırlı sayıda üretildi
     
    Tekirdağ Altın Seri'nin içinde dinlendirildiği meşe fıçılardan dolayı çok özel bir kokusu ve rengi olduğunu belirten Yorgancıoğlu, şunları kaydetti: ''Ürün, sek de içilebilecek lezzette. Sınırlı sayıda üretildiği için ancak seçkin satış noktalarında bulunabilecek. Ayrıca, Tekirdağ Altın Seri'nin yurt içinde ve dışında çok özel bir armağan olarak değerlendirileceği düşünülüyor.''
     
    İlk aşamada 150 bin adet üretilen Tekirdağ Altın Seri'nin, 35 YTL'den satışa sunulduğu bildirildi.
     
    Nasıl yapılıyor?
     
    Özel yöntemlerle en kaliteli hammaddeler kullanılarak üretilen Tekirdağ Altın Seri, üretim sürecinde kazan içinde söndürülüyor. Ayrıca “göbek” olarak tabir edilen orta distilasyondan elde edilen Tekirdağ Altın Seri, meşe fıçılarda dinlendiriliyor.
     
    Altın Seri’nin sek ya da bardağa yarısından fazla rakı, üzerine su ilavesi ve bir parça buz ile içilmesi öneriliyor. Tekirdağ Altın Seri, mantar kapaklı olarak kabartmalı metal kutu içinde özel altın baskılı şişesinde satılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow