hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sıfır araç almak isteyenlere özel: 2021 araç fiyatları ve modelleri

    Sıfır araç almak isteyenlere özel: 2021 araç fiyatları ve modelleri
    expand

    Yakıt fiyatları ve araç fiyatları arttıkça az yakıt tüketen kompakt araç modelleri her zamankinden daha fazla önem kazanıyor. Gelişen teknoloji sayesinde motor hacmi azalsa dahi verimli bir performans sunmayı başaran 2021 model arabalar, aynı zamanda dıştan bakıldığında daha küçük, ancak içten bakıldığında çok daha geniş bir görüntü sergiliyor. Tüm bu avantajlı özelliklere sahip yeni Volkswagen Golf 8, daha dijital ve daha akıllı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Yeni Golf’ün detaylarına göz atarak siz de sıfır araç modelleri ve sıfır araç fiyatları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz.

    Yüksek Konfor ve Güvenlik Sunan Otomobil Modelleri

    Konfor ve güvenlik, kusursuz bir sürüş deneyimi için olmazsa olmaz kriterlerin başında geliyor. Güncel otomobil modelleri, çoğu zaman yüksek konfor ve güvenliği baz versiyonun dışında tutarak ayrı paketler şeklinde satışa sunuyorlar. Volkswagen Golf 8 ise baz versiyonu Impression’da dahi yüksek konfor ve güvenlik detaylarını bir araya getiriyor. Böylece yıllardır olduğu gibi yine Golf’ün karakteristik özellikleri ile yenilikçi teknolojiler başarılı bir şekilde harmanlanıyor.

    Golf 8’in baz versiyonu Impression’da 16 inç Norfolk alüminyum alaşım jantlar, LED ön farlar, 10 inç dijital gösterge paneli, anahtarsız çalıştırma sistemi ve 3 bölgeli tam otomatik klima, standart olarak geliyor. Yarı otonom sürüş asistanı ile birlikte çift katmanlı şanzımana sahip olan ve Euro NCAP güvenlik testlerinden 5 yıldız almayı başaran yeni Golf, bu sayede yalnızca yüksek konforlu değil, aynı zamanda yüksek güvenlikli bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Ayrıca Volkswagen Golf, yeni jenerasyonunda hem tasarım hem performans açısından daha sportif ayrıntılara sahip.

    Güncel Otomobil Fiyatları ile Alınabilecek İdeal Araç Modelleri

    Sıfır araç fiyatları 2021 listeleri, markalar tarafından yayınlandıkça fiyat - performans dengesi en iyi olan otomobil modelleri de ortaya çıkıyor. Bu otomobil modellerinden Volkswagen Golf 8, özellikle baz versiyonuyla oldukça cazip bir fiyat bandında yer alıyor. Hem pandemi hem de ülke içi ve ülke dışı ekonomik gelişmeler sonucu yükselen araç fiyatları 2021 yılı itibarıyla hızla artsa da Golf gibi kompakt araçlar, sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler için ideal birer seçenek.

    1974’ten beri kendine has standartlarını korumayı başaran ve böylece yıllardır dünyanın en çok sevilen ve en çok satan araç modelleri arasındaki yerini sağlamlaştıran Volkswagen Golf, 8. jenerasyonuyla da en ideal otomobil modelleri ve otomobil fiyatları bakımından iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Siz de Volkswagen Golf 8’in web sitesini ziyaret ederek yeni Golf’ü çok daha yakından tanıyabilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow