PMI’dan deprem bölgesine 40 milyon TL’lik destek

PMI, sosyal medya hesaplarından, depremden etkilenen bölgelerdeki acil ve orta vadeli ihtiyaçların karşılanması için 2 milyon dolar değerinde bağış fonu oluşturduğunu duyurdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Küresel şirketlerden deprem yardımları devam ediyor. PMI, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve 11 ilde büyük hasara yol açan deprem felaketinin ardından, afet bölgesindeki acil ve orta vadeli ihtiyaçlara destek olmak için şu aşamada 2 milyon dolar değerinde bağış fonu oluşturdu.
180 ülkede faaliyet gösteren PMI’ın gönüllü çalışanları tarafından başlatılan kampanya dahilinde bugüne dek oluşturulan destek fonuyla, ilk günden itibaren gıda ve hijyen malzemelerinin bölgeye tedariği sağlandığı belirtildi. Şirket açıklamasına göre bunun yanı sıra bölgedeki depremzedelerin barınması için konteynerler ve 350 tekerlekli sandalye temin ediliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA EMEKLİ HABERİ | EYT'yi kaçıranlar için bir fırsat daha! İşte adım adım yeni borçlanma rehberi...
22 Nisan BİM Aktüel Ürünler: 22-25 Nisan BİM'de Neler İndirimde? Bu Hafta BİM'de Yok Yok!
Bankalarda Faiz Yarışı: Yüzde 50 Seviyesi Görüldü! 1 Milyon TL Aylık Ne Kazandırıyor?
Son Dakika! Altın Fiyatları Neden Durmuyor?
Yeni doğum yapan annelere izin müjdesi! Süre artıyor...