Kürtçe Selamladı, Birlik Mesajı Verdi! Bakan Bayraktar: Teröre Asla Geçit Vermeyeceğiz
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar terörün onlarca yıldır Türkiye’yi bölmeye ve kalkınmayı engellemeye çalıştığını belirterek “Biz, teröre karşı saflarımızı sıkı tutacağız. Bu teröre asla geçit vermeyeceğiz, bölünmüşlüğe asla düşmeyeceğiz. Ve inşallah ülkemizi çok daha ileri bir seviyeye hep birlikte getireceğiz.” ifadelerini kullandı.
Ak Parti Batman 8. Olağan İl Kongresinde konuşan Bakan Bayraktar, konuşmasına Kürtçe olarak “Baş göz üstüne geldiniz. Kongremiz hayırlı olsun. Batman’ı seviyoruz.” sözleri ile başladı.
TERÖRÜN HEDEFİ KALKINMA
Terörün onlarca yıldır kardeşliğe zarar vermek ve ülkeyi bölmek için çalıştığını ifade eden Bakan Bayraktar, “Terörün bir amacı da aynı zamanda bu ülkenin kalkınmasına engel olmak. Gabar'daki petrol 50 milyon yıldır oradaydı. Maalesef terörle uğraştığımız için terör o bölgede kol gezdiği aranamadı, aranamadığı için bulunamadı. Bugün Türkiye hamdolsun petrol üretiminde 120 bin varilin üzerinde çıkan bir ülke haline geldi.” dedi.
TERÖRE ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ
Yaklaşık 3 bin bölge insanının Gabar'da çalıştığını belirten Bakan Bayraktar, “İşte terör, o kardeşlerimizin işi olmasın, aşı olmasın, umudu olmasın, hayali olmasın diye bize engel olmaya çalıştı. Biz teröre karşı saflarımızı sıkı tutacağız. Bu teröre asla geçit vermeyeceğiz, bölünmüşlüğe asla düşmeyeceğiz. Ve inşallah ülkemizi çok daha ileri bir seviyeye hep birlikte getireceğiz.” ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mart ayında konut satışlarında yükseliş! Kredili satışlar 20 ayın zirvesinde
2025 nisan sıfır otomobil fiyatları açıklandı! Renault, Fiat, KİA, Ford, TOGG ve diğer modeller
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduatta yeni dönem! İşte detaylar...
Mevduat Faiz Oranları: Banka Faiz Oranları Ne Oldu? Merkez Bankası Faiz Artırımı Sonrası Banka Faiz Oranları Listesi
18 NİSAN BİM AKTÜEL KATALOĞU: BU CUMA BİM'DE HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMDE? KLİMA VE ANKASTRE OCAK GELİYOR!