Koç Holding'ten, Yapı Kredi açıklaması

Koç Holding iştiraki olan Yapı Kredi Bankası'ndaki paylarının satışı ile ilgili "Yapılan ön görüşmelerde bir sonuca ulaşılamadığı için görüşmelerin sonlandırılmasına karar verilmiştir" açıklaması yaptı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Koç Holding, Yapı Kredi Bankası'ndaki paylarının satışı ile ilgili yapılan ön görüşmelere son verildiğini açıkladı. Holding açıklamasında "Basın-yayın organlarında çıkan haberler üzerine Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'de (YKB) sahip olduğumuz payların satışına yönelik ön görüşmeler yaptığımızı belirten bir özel durum açıklaması yapmıştık. Yapılan ön görüşmelerde bir sonuca ulaşılamadığı için görüşmelerin sonlandırılmasına karar verilmiştir" denildi.
Geçen hafta Koç Holding'in Yapı Kredi'deki yüzde 61,2'lik hissesini yaklaşık 8 milyar dolara First Abu Dhabi Bank'a satışı için ileri düzeyde görüşmeler yürütüldüğü basına yansımıştı. Holding ise bunun bir öngörüşüme olduğunu duyurmuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mart ayında konut satışlarında yükseliş! Kredili satışlar 20 ayın zirvesinde
2025 nisan sıfır otomobil fiyatları açıklandı! Renault, Fiat, KİA, Ford, TOGG ve diğer modeller
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduatta yeni dönem! İşte detaylar...
Mevduat Faiz Oranları: Banka Faiz Oranları Ne Oldu? Merkez Bankası Faiz Artırımı Sonrası Banka Faiz Oranları Listesi
18 NİSAN BİM AKTÜEL KATALOĞU: BU CUMA BİM'DE HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMDE? KLİMA VE ANKASTRE OCAK GELİYOR!