hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    idefix, WORLDEF İstanbul 2024'te ziyaretçilerini ağırlayacak

    idefix, WORLDEF İstanbul 2024te ziyaretçilerini ağırlayacak
    expand

    E-ticaret'in önde gelen markalarından idefix, 6-8 Haziran tarihleri arasında Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek olan WORLDEF’te yerini alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2022 yılından bu yana gerçekleştirdiği pazaryeri dönüşümü ile dikkat çeken idefix, sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan WORLDEF’te 6-8 Haziran tarihinde ziyaretçilerini karşılayacak.

    Ayrıca, idefix Pazaryeri ve e-Ticaret Genel Müdürü Ömer Önder Oğuzhan, 7 Haziran saat 10.00’da gerçekleşecek “Marketplace Game: New Generation Of Commerce” panelinde, dünyaca ünlü sektör liderleriyle birlikte yer alarak idefix’in hikayesini “case study” olarak anlatacak.

    Bunun yanı sıra, 6 Haziran’da düzenlenecek “e-Ticaret’te Dikey ve Yatay Büyüme: Dönüşüm ve 1P’den 3P’ye Geçiş” konulu oturumda ise idefix Kategori Genel Müdür Yardımcısı Onur Bayhan, Bloomberg sunucusu Gözde Kuyumcu’nun konuğu olacak.

    idefix, e-Ticaret ve perakende teknoloji ekosisteminin küresel paydaşlarını bir araya getirecek olan WORLDEF’te, yeni iş birliklerine imza atmayı ve gerçekleştireceği aktivitelerle ziyaretçilerine keyifli bir deneyim sunmayı hedefliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow