Enerji Bakanı Dönmez: Yıllık 21,75 milyar metreküp doğal gaz getireceğiz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "TANAP ve TürkAkım ile ülkemize ilk etapta yıllık 21,75 milyar metreküp doğal gaz getireceğiz" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Ülkemizde hâlihazırda 241 OSB faaliyetlerini sürdürüyor. 80 şehrimizdeki OSB’lerde 50 bine yakın fabrikada 2 milyon vatandaşımız istihdam ediliyor. Bu bölgelerde durmaksızın devam eden üretim ve yenilikler de ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine lokomotiflik yapıyor. OSB’lerimizdeki Güneş Enerjisi Santrali kapasitemiz 250 MW’ye ulaştı. TANAP ve TürkAkım ile ülkemize ilk etapta yıllık 21,75 milyar metreküp doğal gaz getireceğiz" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Deprem anında telefonlar çekmezse yakınlarımıza nasıl ulaşırız? İşte hayat kurtaracak 7 yöntem
A101 26 Nisan-2 Mayıs 2025 Kataloğu: Bu Hafta A101 Aktüel Ürünler Listesinde Ne Var?
İstanbul depremi sonrası fahiş fiyat artışına sıkı takip! Hangi bölgeler talep gördü?
Altın mı mevduat mı? Yatırımcılar faiz kararı sonrası yol ayrımında
İHTİYAÇ KREDİSİ 2025 | İhtiyaç kredilerinde yeni dönem: 25 Nisan 2025 itibarıyla güncel faiz oranları ve geri ödeme tutarları