hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHZ Coin nedir? Chiliz Coin fiyatı ne kadar? Chiliz Coin (CHZ) yükseliyor!

    CHZ Coin nedir Chiliz Coin fiyatı ne kadar Chiliz Coin (CHZ) yükseliyor
    expand

    Son dönemde popülerliği artan kripto paralara bir yenisi eklendi. Sanal paraya yatırım yapanlar artık bir altcoin olan Chiliz (CHZ) kullanıcıların dikkatini çekiyor. Son dönemlerden bu yana rekor tazeleyen CHZ (chiliz) coin, sosyal medyanın da en çok konuşulan konularından biri oldu. Peki, Chiliz Coin nedir, nasıl alınır? Chiliz Coin ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sanal paralar arasında yer alan Chiliz Coin, ripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. 2012 yılında Malta'da kurulan CHZ (chiliz) coin spor kulüpleri ile yaptıkları ortaklıklar ile biliniyor. Chiliz Coin’in ne olduğunu merak eden vatandaşlar, “Chiliz Coin nedir?” sorusu üzerine araştırmalar yapıyor. Peki Chiliz Coin nedir?

    Chiliz Coin nedir?

    Kripto paralar arasında yer alan Chiliz Coin (CHZ), e-spor, spor, eğlence gibi platformlarda kullanılan bir sanal para birimi olarak açıklanabilir. Chiliz token Ethereum tabanlı ERC-20 token’i olarak bilinmekte. Socios ve Chiliz ekibi dünyanın dört bir yanından birçok önde gelen spor kulübü ile ortaklıklar imzalayıp, taraftarların Chiliz Coin kullanımı sayesinde takımlarının aldıkları kararlarda söz sahibi olabilmesini sağlıyor.

    Chiliz Coin, Binance üzerinde yer alsa da projenin ortaklık imzaladığı takımların kripto paralarının Socios borsasında yer aldığı biliniyor. Chiliz ekibinin temel amacı ise yüzlerce takımın kripto paralarının tek bir platformda toplanması. Chiliz, ana akım tüketicilere yönelik blok zinciri destekli ürünler ve hizmetler için bir para birimi seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Chiliz, spor ve eğlence kuruluşlarına, izleyicileriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için blockchain tabanlı araçlar sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Chiliz Coin ne kadar?

    CHZ coin fiyat tahmini yapmak zor olsa da bunun kullanım alanına sahip her kripto para projesi gibi üst sıralara çıkacağı düşünülüyor. Chiliz coin yorumlarına aslında e-spor alanında yapılacak olan girişimler ile bunun değerinin daha da artacak olması eklenebilir.  Chiliz (CHZ), yeni haftanın ilk gününde rekor tazeledi. CHZ, 0,1725 dolara kadar çıkarak tüm zamanların en yüksek sayısına ulaştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow