hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BİNANCE TR | Kripto borsası Binance, Türkçe dil desteğini kaldırıyor mu? Binance'den, Türkiye açıklaması

    BİNANCE TR | Kripto borsası Binance, Türkçe dil desteğini kaldırıyor mu Binanceden, Türkiye açıklaması
    expand

    Kripto para borsası Binance, Türkiye'deki kullanıcılarına yönelik dikkat çeken bir duyuru yaptı. Dünyanın önde gelen kripto para platformlarından biri olan Binance, web sitesi ve uygulamasındaki Türkçe dil seçeneğinin 27 Eylül 2024 itibarıyla kaldırılacağını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu değişikliğin, 2 Temmuz’da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından kabul edilen ve Türkiye merkezli olmayan kripto varlık hizmet sağlayıcılarına yönelik getirilen yeni yasal gereklilikler doğrultusunda gerçekleştirildiği belirtildi.

    YASAL UYUM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

    Binance, Türkiye ve küresel çapta yasal uyum çalışmalarını titizlikle yürüttüğünü ve düzenleyici gelişmeleri yakından takip ettiğini vurguladı. Yapılan açıklamada, yasa yapıcılarla yakın iş birliği içinde gerekli tüm adımların atıldığı ve kullanıcı güvenliğinin sağlanmasına yönelik önlemlerin alındığı ifade edildi.

    BİNANCE TR | Kripto borsası Binance, Türkçe dil desteğini kaldırıyor mu Binanceden, Türkiye açıklaması

    Dil değişikliği sonrasında Binance.com, İngilizce ve diğer desteklenen dillerde hizmet vermeye devam edecek. Kullanıcılar, ürün ve hizmetlere kesintisiz erişim sağlayabilecek. Ayrıca, Binance Türkçe müşteri hizmetleri desteğini kesintisiz sürdürecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Binance, kullanıcı fonlarının güvende olduğunu belirterek, bu süreçte gösterilen anlayış ve destek için teşekkür etti. Türkiye’deki yasal düzenlemelere tam uyum sağlama kararlılığını ifade eden Binance, kullanıcılarını herhangi bir soru ya da destek talepleri için 7/24 müşteri destek ekibiyle iletişime geçmeye davet etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow