Bakan Varank: Yerli solunum cihazları Somali'ye de nefes oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Cevval mühendislerimizin emeği ve yüreği ile 14 günde seri üretim bandından inen yerli yoğun bakım solunum cihazları Somali'ye de 'nefes' oldu" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Cevval mühendislerimizin emeği ve yüreği ile 14 günde seri üretim bandından inen yerli yoğun bakım solunum cihazları Somali'ye de 'nefes' oldu. Bakanlık olarak 'Milli Teknoloji Hamlesi' hedeflerimizi hayata geçirmeye devam edecek, ülkemize ve dostlarımıza umut olacağız" dedi.
Cevval mühendislerimizin emeği ve yüreği ile 14 günde seri üretim bandından inen yerli yoğun bakım solunum cihazları Somali’ye de ‘nefes’ oldu.
— Mustafa Varank (@varank) May 4, 2020
Bakanlık olarak #MilliTeknolojiHamlesi hedeflerimizi hayata geçirmeye devam edecek, ülkemize ve dostlarımıza umut olacağız 🇹🇷 pic.twitter.com/aCUnnwbirg
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Evlilik hazırlığı yapan gençlere büyük destek! Özel indirimler yolda...
SIFIR FAİZLİ KREDİ 2025 | 75 bin lira sıfır faizsiz kredi fırsatı! 1 şarta bağlı... İşte güncel kampanyalar...
30 NİSAN - 6 MAYIS ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLER: ŞOK kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak?
İkinci el otomobil piyasasında balon söndü mü yoksa geçici durgunluk mu? Uzmanlar uyardı...
Temu yeni fiyat politikasıyla cep yakacak! 25 Nisan'da karar yürürlüğe girdi...