hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Şimşek'in rotası bir kez daha Londra: Gündem Türk ekonomisi!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Türkiye ekonomisinin seyri ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını anlatmak üzere bir kez daha Londra'da. Bakan burada yabancı yatırımcılarla bir araya gelecek, pek çok önemli toplantıya katılacak, sunum yapacak ve soruları yanıtlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAKAN, YABANCI YATIRIMCILARLA BİR ARAYA GELECEK

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yabancı yatırımcılarla toplantılarını sürdürüyor. Göreve geldiği günden beri Avrupa, Orta Doğu ve ABD'de yatırımcılarla bir araya geliyor, Türk ekonomisinin gidişatını anlatıyor, Türkiye'deki fırsatlara dair soruları yanıtlıyor. Bu kapsamda Şimşek'in rotası bu kez bir kez daha Londra'ya çevrildi. Şimşek programları boyunca yurt dışındaki yatırımcılarla bir araya gelecek.

    Londra temasları, Cuma gününe kadar devam edecek. Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Londra'da dünyaca ünlü yatırım bankaları tarafından organize edilen toplantılar kapsamında temaslarını sürdürüyor. Bu toplantılarda yüzlerce yatırımcıyla bir araya gelmesi bekleniyor.

    GÜNDEM TÜRK EKONOMİSİNİN SEYRİ VE YATIRIM FIRSATLARI

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şimşek, toplantılarda portföy yatırımcıları, başlıca küresel yatırım fonları ve kredi derecelendirme kuruluşları ile görüşecek. Hem Türkiye'nin fırsatları anlatılacak hem de sorular yanıtlanacak.

    Şimşek'in ayrıca dünyanın önde gelen düşünce kuruluşlarının düzenlediği bir konferansa da katılması bekleniyor. Bakan buradaki üst düzey katılımcılara Türkiye ekonomisindeki son dönem gelişmeleri ve ekonomi programını anlatacak.


     
     
     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow