Bakan Albayrak'tan konkordato açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dengelenme sürecinin etkisinin sürdüğünü ve bankaların aldığı sorumlulukla birlikte konkordatoların gündemden çıktığını söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, konkordato başvurularının dengelenme süreciyle birlikte düşüşe geçtiğini ve 787 firmanın konkordatodan çıktığını söyledi.
Bakan Albayrak, ekonomideki dengelenme sürecine ilişkin Twitter’dan açıklamada bulundu.
Bakan Albayrak attığı tweette şunları söyledi:
Dengelenme sürecinin etkisi ve bankalarımızın aldığı sorumluluk ile konkordatoları gündemimizden çıkarıyoruz. Başvurular bu yılın ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre 3’te 2 oranında düştü. 8 milyar liralık kredi ve 787 firma konkordatodan çıktı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mart ayında konut satışlarında yükseliş! Kredili satışlar 20 ayın zirvesinde
2025 nisan sıfır otomobil fiyatları açıklandı! Renault, Fiat, KİA, Ford, TOGG ve diğer modeller
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduatta yeni dönem! İşte detaylar...
Mevduat Faiz Oranları: Banka Faiz Oranları Ne Oldu? Merkez Bankası Faiz Artırımı Sonrası Banka Faiz Oranları Listesi
18 NİSAN BİM AKTÜEL KATALOĞU: BU CUMA BİM'DE HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMDE? KLİMA VE ANKASTRE OCAK GELİYOR!