Asgari ücrette kritik gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafları davet etti
Asgari ücret toplantısı bugün 16:30'da. Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçi, işveren heyetlerini ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'ı Beştepe'ye davet etti.
Asgari ücrete ilişkin karar bugün saat 16:30'da Külliye'de yapılacak toplantının ardından açıklanması bekleniyor.
Asgari ücret için 2 toplantı gerçekleşti. 2. toplantıda rakamlar masaya gelirken, kamuoyunda spekülasyon yapılmaması için bu konu dillendirilmedi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3. toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek. Erdoğan TÜRK-İş, TİSK ve hükümet yetkililerini Cumhurbaşkanı Külliyesi'ne davet etti.
Asgari ücret yüzde 34'lük Temmuz zammı ile net 11 bin 402 TL'ye yükselmişti.
MEMUR VE EMEKLİSİNİN MAAŞ ZAMMI HAFTAYA BELLİ OLACAK
Memur ve memur emeklisinin maaş zammı, 3 Ocak'ta açıklanacak aralık ayı enflasyonuyla birlikte netleşecek. 5 aylık enflasyon oranı yüzde 33,66 olurken, maaşlarda yüzde 50 civarında bir artış öngörülüyor. En düşük memur maaşının ise 33 bin liraya çıkması bekleniyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İstanbul'da konut fiyatları ilçe ilçe belli oldu! 5 milyon TL altı evler nerede?
Kripto dünyasında tarihin en büyük saldırısı! 5 milyar dolarlık vurgun...
Nisan enflasyon beklentisi ne kadar? Nisan enflasyon beklenti anketi yayımlandı!
Volkswagen'den 50 bin araçlık geri çağırma! Audi ve Porsche yazılım hatalarıyla gündemde
Trump’ın gümrük tarifeleri ekonomileri sarstı! Dolar güvenli liman olmaktan çıktı mı?