hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rekor Kırmıştı: Kar Satışları Başladı, Altın Geri Geliyor

    Rekor Kırmıştı: Kar Satışları Başladı, Altın Geri Geliyor
    expand
    KAYNAKHürriyet

    Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde satıcılı bir seyir izliyor. ABD Başkanı Donald Trump’ın geçen hafta ticaret savaşları kapsamında gümrük vergilerinde indirime gidileceğini açıklaması, altın üzerinde baskı oluşturdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcıları, belirsizliklerin hafiflemesiyle birlikte değer kaybı yaşamaya başladı. Rekor seviyesini gören altın, ABD Başkanı Donald Trump’ın ticaret savaşlarına yönelik vergi indirimi açıklaması sonrası gerilemeye geçti.
    Yeni haftaya da altın, negatif bir başlangıç yaparak girdi.

    ONS ALTIN

    Ons altın güne 3319 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 3268 dolar, en yüksek de 3335 dolar seviyesi görüldü. Şu sıralar 3293 dolardan işlem görüyor.

    GRAM ALTIN

    Gram altın güne 4100 liradan başladı. Gün içinde en düşük 4040 lira, en yüksek de 4121 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar 4072 liradan alıcı buluyor.

    KAPALIÇARŞI'DA ALTIN

    Kapalıçarşı'da gram altın 4107 liradan alınırken 4154 liradan satılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow