hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    22 Şubat 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama bugün ne zaman, saat kaçta?

    22 Şubat 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama bugün ne zaman, saat kaçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    22 Şubat 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları 58 milyon 593 bin liralık büyük ikramiye tutarının isabet ettiği numaraları gösterecek. Devasa ikramiye tutarı ile şans oyunu tutkunlarının ilgi odağı haline gelen Süper Loto’da canlı çekiliş Milli Piyango TV’de yer alacak. Peki, Süper Loto bilet sorgulama ve çekiliş sonucu ne zaman, saat kaçta Milli Piyango Online sonuç sayfasında olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her çekilişte heyecanın doruk yaptığı Süper Loto’da bu haftanın son çekilişi 22 Şubat 2024 Perşembe günü olacak. Haftada üç kez çekilişi gerçekleştirilen şans oyununda kazandıran sayılar diğer çekilişlerde olduğu gibi canlı yayında ve noter huzurunda tespit edilecek. Şans oyunu meraklıları çekiliş heyecanını ise Milli Piyango TV’de yaşayacaklar.

    SÜPER LOTO 22 ŞUBAT 2024 SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BELLİ OLACAK?

    Bu haftanın son çekilişinde devirli ikramiye tutarı tam 58 milyon 593 bin 325 lira olarak belirlendi. Haftanın üç günü salı, perşembe ve pazar günleri gerçekleştirilen Süper Loto çekilişleri saat 21.30’da başlıyor. Çekilişler Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak takip edilebiliyor. Çekilişin sona ermesinin ardındansa bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde sonuç sorgulama sayfasından kolaylıkla yapılabiliyor.

    SÜPER LOTO BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ...

    SÜPER LOTO’DA KİMLER İKRAMİYE ALABİLİR?

    Süper Loto’da aynı kolon içerisinde 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye kazanabiliyorlar. 6 bilen kişi tüm rakamları doğru tahmin ettiği için büyük ikramiyenin sahibi oluyor. Birden fazla kişi 6 bilirse büyük ikramiye paylaştırılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow