hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ücretli öğretmenlik ek ders ücreti ne kadar oldu? Ek ders ücreti 2022 ile ilgili açıklama!

    Ücretli öğretmenlik ek ders ücreti ne kadar oldu Ek ders ücreti 2022 ile ilgili açıklama
    expand

    Cumhurbaşkanı Erdoğan son yapılan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, her 5 ders için ilave bir saat ek ders ödemesi yapacakları müjdesini verdi. Bu açıklama sonrasında ek ders ücreti sorgulamaları hız kazandı. Peki, Ücretli öğretmenlik ek ders ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Binlerce ücretli öğretmenlik yapanları yakından ilgilendiren açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi. Açıklama sonrası ek ders ücretleri ücretli öğretmenler tarafından gündemde geldi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bir müjde de ücretli çalışan öğretmenlerimize ve usta öğreticilerimize vermek istiyorum.’ dedi.

    EK DERS ÜCRETİ 2022 NE KADAR OLDU?

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bir müjde de ücretli çalışan öğretmenlerimize ve usta öğreticilerimize vermek istiyorum. Her 5 ders için ilave bir saat ek ders ödemesi yapacağız. Haftada 30 saat derse giren öğretmenin alacağı ücret 3 milyon 400 TL'den 5 bin 740 liraya yükselmektedir. 40 saat üzerinden alacakları ücret de 7 bin 400 liraya çıkmaktadır.’ dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow