Pazartesi İzmir'de okullar tatil mi? 2 Kasım'da EBA'da canlı ders olacak mı?

İzmir’de meydana gelen şiddetli deprem sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan son dakika açıklaması geldi. Bakan Selçuk Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada İzmir’de eğitime bir hafta süre ile ara verildiğini duyurdu.
6.9’luk İzmir depremi sonrası bölgede bir yandan arama kurtarma çalışmaları devam ederken bir yandan da hasar tespit çalışmaları yapılıyor. Depremin etkilerinin tespit edilmeye devam ettiği dakikalarda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan son dakika açıklaması geldi.
İZMİR’DE OKULLAR TATİL Mİ?
Dün Bakan Selçuk deprem sonrası yaptığı ilk açıklamada “okullarla ilgili sıkıntılı bir durum bulunmuyor” ifadelerini kullanmıştı.
Bugün yaptığı yeni açıklama ile eğitim öğretime 1 hafta ara verileceğini duyurdu.
Bakan Selçuk “Yaraları hep birlikte saracağız #İzmir. İl genelinde eğitime bir hafta süreyle ara verme kararı aldık. Eğitim ailesi olarak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve velilerimizle birbirimize çok daha sıkı kenetlenerek güçlükleri birlikte aşacağız.” ifadelerini kullandı.
Yaraları hep birlikte saracağız #İzmir
— Ziya Selçuk (@ziyaselcuk) October 31, 2020
İl genelinde eğitime bir hafta süreyle ara verme kararı aldık.
Eğitim ailesi olarak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve velilerimizle birbirimize çok daha sıkı kenetlenerek güçlükleri birlikte aşacağız.
İzmir genelinde eğitime ara verilmesi nedeniyle EBA’da da canlı ders olması beklenmiyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
MEB NİSAN TATİL TAKVİMİ 2025: Nisan ara tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
AUZEF VİZE SINAV TARİHLERİ 2025: AUZEF bahar dönemi ara sınavı ne zaman?
MEB 2. DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ 2025: MEB ortak sınavları hangi tarihlerde yapılacak?
AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? MEB Açık lise sınav sonuçları tarihi 2025!
EKYS SONUÇLARI SORGULAMA 2025: EKYS sonuçları nasıl sorgulanır?