hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okulun ilk günü ders işlenir mi? 9 Eylül 2024 Pazartesi günü ders var mı?

    Okulun ilk günü ders işlenir mi 9 Eylül 2024 Pazartesi günü ders var mı
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Milyonlarca öğrenci 9 Eylül 2024 Pazartesi günü ders başı yapacak. Okulun ilk günü trafik yoğunluğunu önlemek amacıyla İstanbul'da ilk güne özel ders saatleri olacak. Peki, okulun ilk günü ders işlenir mi? 9 Eylül 2024 Pazartesi günü ders olacak mı? İşte detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öğrenciler 9 Eylül 2024 Pazartesi günü ders başı yapacak. Okullarda yeni eğitim öğretim döneminin başlamasının ardından öğrenciler okula dönüş yapacaklar. Peki, yaz tatilinin sona erdiği ve okulların açıldığı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü ders olacak mı?

    OKULUN İLK GÜNÜ DERS İŞLENİR Mİ?

    Resmi olarak 9 Eylül 2024 Pazartesi günü yeni eğitim öğretim dönemi başlayacak. Yani öğretmenler pazartesi gününden itibaren ders işleyebilirler. Ancak genellikle ilk gün okula ilişkin araç gereçlerin temini, tanışma, ders programı öğrenimi ve benzeri uygulamalarla geçiyor. Bu nedenle genel olarak dersler daha sonraları işlenmeye başlansa da yine de okulun ilk günü de ders işlenebilir. Öğrencilerin hazırlıklı gitmelerinde ve geri kalmamalarında okulun ilk günü yer almaları da önem arz ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow