hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KPSS ÖN LİSANS SONUÇLARI 2024: KPSS ön lisans sonuçları nasıl öğrenilir? ÖSYM AİS giriş - ÖSYM sonuç ekranı

    KPSS ÖN LİSANS SONUÇLARI 2024: KPSS ön lisans sonuçları nasıl öğrenilir ÖSYM AİS giriş - ÖSYM sonuç ekranı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    ÖSYM tarafından uygulanan 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı Ön Lisans sonuçlarını bekleyen adayların gözü ÖSYM'den gelecek sonuç açıklamasına çevrilmişti. ÖSYM takvimine göre, KPSS ön lisans sınav sonuçları bugün erişime açıldı. Söz konusu sınava katılım sağlayan adaylar, sonuçlarını T.C. kimlik numarası ve şifresiyle ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecek. İşte KPSS Ön lisans sonuçlarını sorgulama ekranı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KPSS ön lisans sonuçları sorgulama ekranı sınava giren binlerce adayın gündeminde yer alıyor. Kamuda memur olmak isteyenlerin merakla beklediği sınav sonuçları için belirlenen tarih geldi. Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için yapılan KPSS sonuçlarının açıklanmasından sonra B grubu kadrolar için ÖSYM tarafından Tercih Kılavuzu hazırlanacaktır. Bu Kılavuzda kamu kurum ve kuruluşlarına ait B grubu kadrolar, kadro sayıları ve koşulları yer alacaktır. Adaylar, Tercih Kılavuzunda yer alacak yönteme göre tercihlerini İnternet aracılığıyla yapacaklardır. Tercihlerin hangi tarihlerde ve nasıl yapılacağı ÖSYM’nin internet adresinden adaylara duyurulacak.

    KPSS ÖN LİSANS SONUÇLARI 2024 AÇIKLANDI

    ÖSYM sınav takvimine göre 1 Eylül 2024 tarihinde uygulanan KPSS Ön lisans sınav sonuçları 20 Eylül 2024 tarihinde açıklandı.

    KPSS SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

    KPSS Ön lisans sınav sonuçları ÖSYM AİS aracılığıyla sorgulanacak. Adaylar T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile sisteme giriş yapacaklar.

    KPSS ÖN LİSANS SONUÇLARI 2024 SORGULAMA

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow