hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karne görüşleri 1. 2. 3. ve 4. sınıf için farklı farklı karne görüşleri

    Karne görüşleri 1. 2. 3. ve 4. sınıf için farklı farklı karne görüşleri
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Milyonlarca öğrenci Kurban Bayramı öncesinde bu eğitim öğretim döneminin ikinci karnesini alacaklar. Öğrencilerin alacakları karnelerde öğretmenlerin öğrenci hakkındaki görüşleri de yer alacak. İşte öğretmenlerin faydalanabilecekleri 1. 2. 3. 4. sınıf karne görüşleri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milyonlarca öğrencinin karne sevinci yaşayacağı haziran ayında bu yılın son eğitim öğretim haftası gerçekleşecek. Yaklaşık 2.5 aylık yaz tatili öncesinde öğretmenler de karne hazırlama telaşı içerisinde olacak. Not girişlerinin ardından karne görüşleri de karnelere eklenecek. İşte 3 farklı öğrenci karne görüşü…

    KARNE GÖRÜŞLERİ 1. 2. 3. 4. SINIF İÇİN FARKLI KARNE GÖRÜŞLERİ

    Çalışkan Öğrenci İçin

    "Sevgili [Öğrenci Adı],

    Bu yıl göstermiş olduğun üstün gayret ve çalışkanlık için seni tebrik ediyorum. Derslerine olan ilgin ve sorumluluk bilincinle sınıf arkadaşlarına örnek oldun. Hep böyle devam et, başarılarının devamını dilerim."

    Orta Halli Öğrenci İçin

    "Sevgili [Öğrenci Adı],

    Bu yıl derslerinde ilerleme kaydettin ancak daha fazla çalışarak potansiyelini daha iyi kullanabilirsin. Biraz daha gayret ve düzenli çalışma ile çok daha iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Yeni dönemde başarılar dilerim."

    Hiç Çalışmayan Öğrenci İçin

    "Sevgili [Öğrenci Adı],

    Bu yıl derslerinde yeterli gayreti gösteremedin. Daha fazla çalışarak ve sorumluluk alarak başarını artırabileceğini biliyorum. Yeni dönemde düzenli çalışma alışkanlığı kazanmanı ve başarılı bir yıl geçirmeni dilerim."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow