hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AÖL ek sınav sonuçları 2023 açıklandı mı? AÖL 4.dönem (ek sınav) sınav sonuçları bilgisi!

    AÖL ek sınav sonuçları 2023 açıklandı mı AÖL 4.dönem (ek sınav) sınav sonuçları bilgisi
    expand

    Açık Öğretim Lisesi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 2022-4 Dönemi Ek Sınavı çevrim içi olarak 7-8-9 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. Online sınav sonrası adaylar sonuç sorgulama işlemlerine başladılar. Peki, AÖL ek sınav sonuçları 2023 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Açık Öğretim Lisesi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 2022-4 Dönemi Ek Sınavı çevrim içi olarak tamamlandı. Ek sınava katılım sağlayan öğrenciler, sonuç açıklamasına odaklandı. Değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından sonuç bilgileri http://aolweb.aol.meb.gov.tr sitesi üzerinden erişime açılmaktadır. Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik koduyla sonuç sorgulaması yapabilmektedir. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmemektedir.

    AÖL EK SINAV SONUÇLARI 2023 AÇIKLANDI MI?

    2023 AÖL ek sınav sonuçları hakkında MEB'dan henüz bir açıklama gelmedi. AÖL 4.dönem (ek sınav) sınav sonuçlarının 15 gün içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından duyurulması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow