hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AÖF sınav gözetmen ücretleri ne zaman yatacak? AÖF görevli ücretleri 2024 ne kadar?

    AÖF sınav gözetmen ücretleri ne zaman yatacak AÖF görevli ücretleri 2024 ne kadar
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2023-2024 eğitim öğretim yılının bahar döneminde son olarak vize sınavlarını geçtiğimiz mart ayında yapmıştı. Dönem sonu final sınavları ise 25-26 Mayıs tarihinde düzenleniyor. AÖF final sınavlarında gözetmen olarak görev alanlar AÖF sınav görevli ücretleri yattı mı, ne zaman yatacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, AÖF sınav gözetmen/görevli ücretleri ne kadar, ne zaman yatacak? İşte salon başkanı, gözetmen, yedek gözetmen, bina sınav sorumlusu ücretleri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AÖF sınav gözetmen ücretleri 2024 gündemde yer alıyor. 81 ilde organize edilen sınavlarda binlerce gözetmen görev yapıyor. Sınav görevli ücretleri, memur maaşı katsayı oranına göre hesaplandığından yeni yıl ile beraber MEB sınav görevli ücretleri de artış gösterdi. İstanbul ve diğer illerde salon başkanı, gözetmen, yedek gözetmen, bina sınav sorumlusu ve diğer görevlerde bulunanlar için ücretler farklılık gösterebiliyor.

    AÖF GÖZETMEN ÜCRETLERİ NE ZAMAN YATACAK?

    Anadolu Üniversitesi'nden ücretlerin yatış tarihine ilişkin bir bilgilendirme bulunmuyor. Ancak AÖF sınav görevli ücretlerinin en geç haziran ayında yapılması bekleniyor. Anadolu Üniversitesi sınavlarında İstanbul’da gözetmen olarak görev yapanlara 464,10 TL ödeme yapılacak. Diğer illerde gözetmen olarak sınavlara katılanlara ise 425, 43 TL ödenecek.

    AÖF İSTANBUL DIŞI SINAV GÖREVLİ ÜCRETLERİ NE KADAR?

    Bina Sınav Sorumlusu: 707,70 TL

    Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı: 575,58 TL

    Salon Başkanı: 500,50 TL

    Gözetmen: 425,43 TL

    AÖF İSTANBUL SINAV GÖREVLİ ÜCRETLERİ NE KADAR?

    Bina Sınav Sorumlusu: 764,40 TL

    Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı: 627,90 TL

    Salon Başkanı: 546 TL

    Gözetmen: 464,10 TL

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AÖF SINAVLARINDA GÖZETMEN NASIL OLUNUR?

    Anadolu Üniversitesi sınavlarında görev almak isteyenler augis.anadolu.edu.tr adresinden başvuru yapabiliyor. Adaylar T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle birlikte sisteme giriş yaparak sınav başvurusunda bulunabilirler. 2023-2024 eğitim öğretim yılında yaz okulu sınavları 17 Ağustos’ta yapılacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow