hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2024 KPSS sınav soruları ve cevapları yayımlandı mı? KPSS ÖN LİSANS SORULARI VE CEVAP ANAHTARI

    2024 KPSS sınav soruları ve cevapları yayımlandı mı KPSS ÖN LİSANS SORULARI VE CEVAP ANAHTARI
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    2024 KPSS ön lisans sınavı soruları ve cevap anahtarı için gözler ÖSYM'de. KPSS ön lisans soru ve cevapları sınavın 1 Eylül'de gerçekleşmesinin ardından merak edilmeye başlandı. 81 ilde gerçekleşen sınav saat 10.30'da başladı ve 130 dakika sürdü. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleşen sınava bu sene 1 milyon 205 bin 899 aday başvurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ön lisans mezunlarının memur olabilmek adına girdiği sınav sonuç tarihi ve soru kitapçığı gündemde yer alıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS) Ön Lisans, 1 Eylül Pazar günü yapıldı. ÖSYM'nin 2024 sınav takvimine göre KPSS Ön Lisans Sınav sonuçları 20 Eylül'de açıklanacak. Sınava katılım sağlayan memur adayları soru kitapçıklarının yayımlanacağı zamanı araştırıyordu.

    KPSS ÖN LİSANS SORU VE CEVAPLARI ERİŞİME AÇILDI

    Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS Ön Lisans) soru ve cevaplarının 1 Eylül Pazar günü yapılacak sınav sonrası ilan edilmesi bekleniyordu. KPSS Ön Lisans oturumunun temel soru kitapçıkları ve cevapları https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden ilan edildi. Sınava başvuran adaylar, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden vatandaşlık numarası ve aday şifresiyle 10 gün süreyle erişebilecek. 

    1 Eylül 2024 tarihinde uygulanan 2024-KPSS Ön Lisans sınavının (2024-KPSS Ön Lisans) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı’nın % 10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

    KPSS ÖN LİSANS SORU VE CEVAPLARI SORGULAMA EKRANI 2024

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow