hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2023 KPSS sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

    2023 KPSS sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak
    expand

    KPSS 2023 Lisans sınavı için geri sayım sürerken sınava girecek adaylar tarafından sınav giriş belgelerinin erişime açılması bekleniyor. 2023 KPSS sınav yerleri ÖSYM tarafından açıklanacak. Kurum AİS sayfası üzerinden KPSS Lisans sınav giriş belgesi bilgilerine erişebilecek. Peki, 2023 KPSS sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte konuyla ilgili bilgiler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KPSS Lisans mezunları için önümüzdeki günlerde bir kez daha yapılacak. Lisans mezunlarının katılacağı sınav öncesinde gözler sınav giriş belgeleri ile ilgili gelecek açıklamalara çevrildi. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 23 Temmuz'da yapılacak. Alan Bilgisi 1. gün oturumları 29 Temmuz'da 2. gün oturumları 30 Temmuz'da yapılacak. KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 6 Ağustos'ta düzenlenecek.

    KPSS LİSANS YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    KPSS Lisans sınav giriş belgelerinin ne zaman duyurulacağına dair resmi bir açıklama henüz gelmedi. Giriş belgeleri genellikle sınavdan 10 gün önce açıklanıyor. Buna göre KPSS sınav giriş yerlerinin 13 Temmuz gibi açıklanması bekleniyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow