Yakıt tankeri ile kamyon çarpıştı: 50 ölü

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde (KDC) petrol yüklü tanker ile kamyonun çarpışmasının ardından meydana gelen patlamada en az 50 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kongo-Merkez eyaleti geçici Valisi Atou Matubuana'nın yerel basına yaptığı açıklamaya göre, başkent Kinşasa ile ülkenin batısındaki Matadi arasındaki Mbupa köyü yakınlarındaki yolda petrol taşıyan bir tanker ile bir kamyon çarpıştı.
Kazadan sonra araçların şoförleri aralarında tartıştığı sırada, tankerden petrol sızmaya başladı. Meydana gelen patlama sonucu çıkan yangında en az 50 kişi yaşamını yitirdi, 100'den fazla kişi de yaralandı. Ciddi yanıkları olanların da bulunduğu yaralılar, bölgedeki hastanelere kaldırıldı.
Eyalet yetkilileri, ölü sayısının artmasından endişe ettiklerini açıkladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meta'dan dolandırıcılara karşı yeni önlem: Kullanıma sunuldu
Rusya Başbakanı Mişustin: "30 bine yakın yaptırıma rağmen Rus ekonomisi ayakta
NASA’da ‘Zombi Yıldız’ Alarmı… 1000 Km Yaklaşması Yeter: Ölüm Işınına Dönüşür! Dünya İçin Tehlike Mi?
Elon Musk’ın 5 Bin Çocuk Hayali Var! Gizli 'Lejyon' Planı...
Kuzey Kore, Rusya’ya Asker Gönderdiğini Resmen Doğruladı! Putin, Kim Jong Un’a Teşekkürlerini İletti…