hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    VİDEO | Trump'tan saldırı sonrası ilk miting: Kurşun geçirmez camın arkasından konuştu!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Kasım ayında yapılacak ABD başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump, suikast girişiminin ardından ilk açık hava mitingini düzenledi. Konuşmasını sıkı güvenlik önlemleri altında gerçekleştiren Trump, kurşun geçirmez bir camın arkasından konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD BAŞKAN ADAYI TRUMP AÇIK HAVADA MİTİNG YAPTI

    Tump, ''Yoldaş Kamala bu Kasım ayında kazanırsa, üçüncü dünya savaşının çıkması neredeyse kesin. Dokunduğu her şeyi yok ediyor, dokunduğu her şeyi. Hayatına bakıyorsunuz, San Francisco'da bölge savcısıydı. Orası cehenneme döndü.'' dedi.

    TRUMP YİNE HARRIS'İ HEDEF ALDI

    ABD'de cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, geçen ay uğradığı suikast girişiminin ardından ilk kez açık havada miting düzenledi. Trump'ın hedefinde yine rakibi Kamala Harris vardı;

    ''Kasım ayında Amerikalılar Kamala Harris'e, Kamala, yeter artık diyecekler. Artık dayanamıyoruz. Çok kötü bir iş çıkarıyorsun. Yoldaş Harris, kovuldun. Buradan defol. Kovuldun. İşe yaramazsın.'' ifadelerini kullandı.

    Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Kuzey Carolina'daki mitingde, Trump kurşun geçirmez bir camın arkasından konuştu. Miting alanının etrafındaki binaların çatılarına da keskin nişancılar yerleştirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow