hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | Trump ve Zelenski'den ilginç diyalog!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Rusya Devlet Başkanı Putin ile arasının çok iyi olduğunu belirten eski ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi. "Putin ile çok iyi bir ilişkimiz var" cümlesini yineleyen Trump'a, Zelenski'den "Umarım bizimle daha iyi olur" cevabı geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski ABD Başkanı Donald Trump, sıklıkla eleştirdiği Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi. İkili arasında geçen ilk diyalog böyle oldu.

    Trump: Bildiğiniz gibi başkan Putin ile de çok iyi bir ilişkim var. Ve eğer kazanırsak, bunu çok hızlı bir şekilde çözeceğimizi düşünüyorum.

    Zelenski: Umarım bizimle daha iyi ilişkileriniz olur.

    ''UKRAYNA VE RUSYA İÇİN İYİ BİR ANLAŞMA OLACAK''

    Trump, seçilmesi halinde savaşı sona erdirmek için çalışacağını vurguladı;

    "Kazanırsam, çok adil ve aslında oldukça hızlı bir anlaşma yapacağımıza inanıyorum. Bunun durması gerekiyor ve başkan bunun durmasını istiyor. Eminim Başkan Putin de bunun durmasını istiyor. Bu iyi bir kombinasyon, bu yüzden herkes için adil bir anlaşma istiyoruz."

    ''SİZİNLE PLANIMIZIN AYRINTILARINI GÖRÜŞMEK İSTİYORUM"

    Zelenski ise, savaşın sona ermesine dair planını Trump ile görüşmek istediğini dile getirdi;

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Birlikte olduğumuz yerde, Ukrayna'daki savaşın durdurulması gerektiği ve Putin'in kazanamayacağı konusunda ortak bir görüşe sahip olduğumuzu düşünüyorum. Ukraynalıların galip gelmesi gerektiğine inanıyorum ve sizinle planımızın ayrıntılarını görüşmek istiyorum."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow