hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | HERZİ HALEVİ ÖLDÜ MÜ? İsrail'den o iddialara yanıt! ''Sonuçları acı vericidir''

    KAYNAKCNN TÜRK

    Hizbullah, İsrail'in kuzeyindeki Hayfa kentine bağlı Binyamina bölgesindeki bir askeri üsse saldırı düzenledi. Bu saldırıda dört İsrail askerinin yanı sıra İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi'nin de öldüğü iddia edildi. İsrail ordusu ise Halevi'ye ait görüntüler paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSRAİL GENELKURMAY BAŞKANININ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI

    Hizbullah, şimdiye kadar İsrail'e en sert saldırısını gerçekleştirdi. Ülkenin kuzeyindeki Hayfa kentinde bulunan askeri üssü vurdu. İsrail ordusu, hayatını kaybeden ve yaralanan askerlerin olduğunu duyurdu.

    Öte yandan, saldırıda İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi'nin de hedefte olduğu ve öldüğü iddia edildi. Bu iddialar, özellikle sosyal medyada çığ gibi büyüdü ve gözler İsrail'den gelecek açıklamaya çevrildi.

    Video Haber | HERZİ HALEVİ ÖLDÜ MÜ İsrailden o iddialara yanıt Sonuçları acı vericidir

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ''SONUÇLARI ACI VERİCİDİR''

    İsrail makamları, Halevi hakkındaki iddialara ne olumlu ne de olumsuz bir yanıt verdi. Sadece İsrail Savunma Kuvvetleri, Halevi'ye ait görüntüler paylaştı. Görüntülerde, Herzi Halevi'nin Hizbullah'ın saldırı düzenlediği alanda incelemeler yaptığı görülüyor.

    Video Haber | HERZİ HALEVİ ÖLDÜ MÜ İsrailden o iddialara yanıt Sonuçları acı vericidir

    İsrail ordusu ayrıca Halevi’ye ait bir fotoğraf da paylaştı. Fotoğrafa, "Savaştayız ve iç cephedeki bir eğitim üssüne saldırı zordur, sonuçları acı vericidir." notu düşüldü.

    Öte yandan, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant da Hizbullah'ın saldırı düzenlediği Binyamina bölgesine giderek incelemelerde bulundu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow