hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    VİDEO | ABD'de mahkumlar gardiyana böyle pusu kurdu!

    KAYNAKCNN TÜRK

    ABD'nin en güvenlikli hapishanelerinden birinde bir grup mahkum kaçma girişiminde bulundu. Öyle bir plan kurup kaçtılar ki gardiyanlar şoke oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MAHKUMLAR GARDİYANLARA PUSU KURDU

    Mahkumlar, gardiyanları hapishanede pusuya düşürdü. Bu görüntü Amerika Birleşik Devletleri'ni ayağa kaldırdı. Masaçusets'teki en üst düzey güvenliğin sağlandığı bir hapishaneden bu görüntü.

    VİDEO | ABDde mahkumlar gardiyana böyle pusu kurdu

    Önce bir mahkum, bir gardiyan önünden geçerken onu dikkatle izliyor. Ardından hamlesini yapıyor. Gardiyan, kendisini defalarca bıçaklayan mahkumla boğuşurken, bir başkası daha saldırıya katılıyor. Yardıma gelen gardiyan da yaralanınca işin rengi değişiyor ve odaya çok sayıda güvenlik gücü sevk ediliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD'DE HAPİSHANELERİN GÜVENLİĞİ SORGULANIYOR

     Saldırı sonrasında, ikisi bıçaklanan, beş gardiyan yaralandı. Bu görüntü sonrası Amerika'da gündem hapishanelerde güvenliğin artırılması oldu. Gardiyanların üye olduğu sendika, tepki gösterdi. Birçok gardiyanın görev başında yaralandığını veya şiddete uğradığını söyledi.

    VİDEO | ABDde mahkumlar gardiyana böyle pusu kurdu

    ABD'li senatörler de ses yükseltti. "Şüphesiz bu bir cinayet girişimiydi" denildi. Senatörler, saldırının önceden planlanmış olduğuna da dikkat çekti. Memurların güvenliğinin sıkılaştırılması gerektiği ifade edildi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow