Türkiye'den DEAŞ’ın Irak’ta yenilgiye uğratılmasının 7'inci yılına ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı, DEAŞ’ın Irak’ta askeri yenilgiye uğratılmasının 7'inci yıl dönümüne ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Dışişleri Bakanlığı'nın, sosyal medya hesabından DEAŞ’ın Irak’ta askeri yenilgiye uğratılmasının 7'inci yıl dönümüne ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı.
Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "DEAŞ terör örgütünün Irak’ta askeri yenilgiye uğratılmasının yedinci yıl dönümü vesilesiyle Irak Hükümetini ve tüm Irak halkını kutluyoruz. Bu kahramanca mücadele sırasında şehit olan Iraklılara Allah’tan rahmet diliyoruz. Ülkemiz, bölgemizde güvenlik ve istikrar üreten bir ülke olma yönünde kayda değer adımlar atmakta olan Irak’a, DEAŞ ve PKK dahil tüm terör örgütleriyle mücadelesinde gereken desteği vermeyi sürdürecektir" denildi.
DEAŞ’ın Irak’ta Yenilgiye Uğratılmasının Yıl Dönümü Hk. https://t.co/t1xLk4aEaJ pic.twitter.com/QyLX8COcyD
— T.C. Dışişleri Bakanlığı (@TC_Disisleri) December 10, 2024
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Time dergisi açıkladı: İşte yılın en etkili 100 ismi!
Çarpıcı iddia: İsrail İran'ı vuracaktı, Trump reddetti! Gantz: ABD ile Orta Doğu’yu değiştirme vakti geldi!
Uzayda Yaşamın Şimdiye Kadarki En Güçlü Kanıtı Bulundu! Dünya’dan Yaklaşık 9 Kat Büyük Kütleye Sahip…
Sır görüşmenin perde arkası! Çözüm Davud’un yolunda değil...
ABD-Çin tarife restleşmesinde yeni gelişme: ‘Yüzde 245’ tehdidi geldi!