Türk-Japon ilişkilerinin 100. yılına özel ziyaret: Erdoğan, Japonya Veliaht Prensi Fumihito'yu kabul etti

Japonya Veliaht Prensi Fumihito, Türkiye-Japonya diplomatik ilişkilerinin tesisinin 100'üncü yıl dönümü sebebiyle Türkiye'de. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Veliaht Prensi'ni kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Japonya Veliaht Prensi Fumihito'yu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
Japonya Veliaht Prens ve Prensesi, Türkiye-Japonya diplomatik ilişkilerinin tesisinin 100'üncü yıl dönümü sebebiyle Türkiye'ye geldi.
Prens ve Prenses ile beraberlerindeki heyeti Ankara Esenboğa Havalimanı'nda Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı karşıladı.
Japonya Veliaht Prensi Fumihito ve Veliaht Prensesi Kiko, beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti.
Aslanlı Yol'dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine gelen Veliaht Prens ve Prenses, buraya çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.
JICA personeli ile görüştü
Veliaht çift, Ankara'da bir otelde, Türkiye'de bulunan Japon vatandaşları ve Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) personeliyle görüştü.
Prens ve Prenses, görüşmede, Japon vatandaşlarının Türkiye'de yürüttüğü çalışmaları ele aldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Time dergisi açıkladı: İşte yılın en etkili 100 ismi!
Çarpıcı iddia: İsrail İran'ı vuracaktı, Trump reddetti! Gantz: ABD ile Orta Doğu’yu değiştirme vakti geldi!
Uzayda Yaşamın Şimdiye Kadarki En Güçlü Kanıtı Bulundu! Dünya’dan Yaklaşık 9 Kat Büyük Kütleye Sahip…
Sır görüşmenin perde arkası! Çözüm Davud’un yolunda değil...
ABD-Çin tarife restleşmesinde yeni gelişme: ‘Yüzde 245’ tehdidi geldi!