hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trump'tan hakime eleştiri: ''Hapse girmekten gurur duyarım!''

    KAYNAKCNN TÜRK

    Sus payı davası devam eden eski ABD Başkanı Donald Trump, konuşma yasağına rağmen dava hakimi hakkında eleştirilerde bulundu. Kendisine yapılanın anayasaya aykırı olduğunu söyleyen Trump, anayasa nedeniyle 'Hapse girmekten gurur duyacağını' açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TRUMP, SUS PAYI DAVASI HAKİMİNİ ELEŞTİRDİ

    Trump, "Anayasamız yüzünden hapse girmekten büyük gurur duyarım çünkü yaptığı şey anayasaya aykırı. Hiç böyle bir şey olmadı." dedi.

    Sus payı davası ve konuşma yasağı devam eden eski ABD Başkanı Donald Trump, dava hakimini bu sözlerle eleştirdi. Mahkeme çıkışı adliye önündeki gazetecilerin sorularını cevaplamak için duran Trump, Eski avukatına benzer bir konuşma yasağı verilmemesine tepki gösterdi.

    "KİMSE HAKKINDA BİR ŞEY SÖYLEME HAKKIM YOK, REZALET"

    Trump, "Michael Cohen'e herhangi bir konuşma yasağı yok. Hakemin yaptığı inanılmazdı, gerçekten inanılmazdı. Herkes istediğini söyleyebilir. Ne isterlerse söyleyebilirler. Kimse hakkında bir şey söylemeye iznim yok. Bu bir rezalet ve bunu siz görüyorsunuz, medya da görüyor." şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elinde makaleler bulunan Trump, bunların çok önemli olduğunu fakat yasaktan dolayı gösteremediğini söyledi ve ekledi;

    "Demek istediğim, makaleler inanılmaz ve makaleleri size verirdim ama sorun şu ki buna izin verilmiyor. Çünkü belirli kişilere karşı herhangi bir şeyden bahsediliyorsa ve onların kim olduğunu biliyorsunuz, belirli kişilere karşı herhangi bir şeyden bahsediliyorsa, beni hapse atmak istiyor. Ve bu bir gün gerçekleşebilir." ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow