Tokalaşmaları gündem oldu

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, salgından bu yana ilk kez İngiltere'yi ziyaret etti. Ancak ziyaretten çok, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın kendisi ile çok sert tokalaştığı anlar gündem oldu.
Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, Covid-19 salgınından bu yana ilk kez İngiltere'yi ziyaret etti.
Ardern'in İngiltere'deki ilk duraklarından biri, Başbakanlık Ofisi 10 Numara'da Başbakan Boris Johnson ile görüşmekti. İkili, 10 Numara'nın önünde basına poz verdi ancak o anlarda en çok Johnson'ın Ardern ile sertçe tokalaması konuşuldu.
Johnson'ın Ardern'in elini kuvvetli bir şekilde sıktığı anlar kısa sürede gündem olurken sosyal medyada da pek çok yorum yapıldı.
YORUM YAĞDI
Twitter'da bir kullanıcı Başbakan Jacinda Ardern'i etiketleyerek "Sevgili @jacindaardern, lütfen parmaklarınızı sayın" derken, "Boris resmen kadının kolunu koparacaktı, bu çok kaba" yorumunda bulundu. Bir başka kullanıcı da "Jacinda Ardern neredeyse sağ kolunu kaybediyordu" diye yazdı.
Bir Twitter kullanıcısı, "Ardern'in bütün vücudu Boris tarafından sarsıldı. Her an havalanmasını bekliyordum" dedi.
NTV'den yer alan habere göre Ardern ve Johnson gündem olan tokalaşmanın ardından ikili görüşme için Başbakanlık Ofisi'ne geçti ve kameralara poz verdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Elon Musk ile Marco Rubio Arasında Kabine Toplantısında Tartışma İddiası! Trump’tan Sert Yanıt
Kuzey Kore'den dünyayı tedirgin eden hamle! Kim Jong-un başında böyle poz verdi
Trump'ın 'kripto' başkent hayali: İmzayı attı
Stonehenge'in gizemi çözüldü: Taşların kaynağı ve yapının amacı ortaya çıktı
Yunan basınında dikkat çeken Türkiye yazısı: Liderliğe hazır