hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Suudi kız kardeşlerin sır ölümü: İki ayrı odada cesetleri bulundu

    Suudi kız kardeşlerin sır ölümü: İki ayrı odada cesetleri bulundu
    expand

    Avustralya'nın Sidney kentinde evlerinde ölü bulunan 2 Suudi kız kardeşin ölümüyle ilgili sır perdesi aradan 1 aydan fazla süre geçmesine rağmen hâlâ aralanamadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avustralya'nın Sidney kentinde 7 Haziran tarihinde kiraladıkları evin ayrı odalarında çürümeye başlamış cesetleri bulunan 2 Suudi kız kardeşin kimlikleri belirlendi ancak ölüm sebepleri gizemini koruyor.

    Suudi Arabistanlı kız kardeşlerin dört hafta boyunca kirayı ödememesi ve postalarının birikmeye başlamasının ardından, apartman yöneticisi polise durumu bildirdi.

    Polis 7 Haziran’da eve girdiğinde 24 yaşındaki Asra Abdullah Alsehli ve 23 yaşındaki Amaal Abdullah Alsehli’nin cansız bedenlerini ayrı odalarda buldu.

    Daireye herhangi bir zorla giriş belirtisi olmamasına ve genç kızların bedeninde yara izine rastlanmamasına rağmen polis, kardeşlerin ölümünü ‘şüpheli’ olarak kayıtlara geçirdi.

    5 SENE ÖNCE GÖÇ ETMİŞLER

    The Sun gazetesinde yer alan habere göre Alsehli kardeşler, 2017 yılında Avustralya’ya göç etti.

    Yerel basın ise kardeşlerin aileleriyle nadir iletişime geçtiğini ve polislerin akrabalarına ulaşmakta zorlandığını aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Polisin, kız kardeşlerin ne işle uğraştıklarına ya da maddi durumlarına yönelik herhangi bir resmî açıklaması yok ancak 38 bin dolarlık lüks bir araca sahip oldukları ve kardeşlerden birinin Avustralya’da işyeri sahibi olduğu aktarıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow