Son dakika: Rusya, İdlib'teki kimyasal saldırıyla ilgili ABD'yi suçladı

Önceki gün İdlib'i hedef alan kimyasal saldırının ardından Rusya, ABD yönetimine sert yanıt verdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Rusya Dışişleri Bakanlığı Silahlanma Kontrol Dairesi Başkanı Mikhail Ulyanov tarafından yapılan açıklamada, Suriye’deki tüm kimyasal silahların 2014 yılında ABD'nin yardımıyla ülke dışına çıkarıldığını öne sürdü.
Ulyanov, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in Moskova ve Şam'ın, Suriye'nin kimyasal silahlarını imha etme yükümlülüklerini yerine getirmediğine ilişkin açıklamasının mesnetsiz olduğunu da vurguladı.
Kremlin tarafından yapılan açıklamada ise "Kimyasal silah kullanımının kabul edilemez" olduğu vurgulanırken, ABD ile anlaşmazlığın Suriye'deki durumu etkileyebileceği vurgusu yapıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Çin'den Trump'a rest! Telefon yerine misilleme geldi: ABD ürünlerine uygulanan tarifeleri yüzde 84'e çıkardı!
'Panayır striptizcisi' demişti! Şimdilik savaş baltalarını gömdüler! 20 yıllık küslük sona erdi!
10 bin yıl sonra ulu kurtlar yeniden hayatta! Nesli tükenmişti… Bilim insanları detayları açıkladı
Piyasalar kıpkırmızı! Trump ne yapmaya çalışıyor? Yunus Paksoy yazdı
HABER... Hayalleri suya düştü: Netanyahu'ya soğuk duş