Son dakika: Çok sayıda öğrenci Barcelona Üniversitesi'ni işgal etti

1 Ekim'de yapılması planlanan ve İspanya Anayasa Mahkemesi tarafından yasadışı ilan edilen Katalonya'nın bağımsızlık referandurumuyla ilgili tansiyon her geçen gün artıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Barcelona'da öğle saatlerinde çok sayıda öğrenci sloganlar atarak ellerindeki dövizlerle birlikte Barcelona Üniversitesi'nin işgal etti.
Kriz büyüyor! Barcelona Üniversitesi işgal edildi
İçeride öğrenciler bir yandan referandum ve Katalonya'yla ilgili sloganlar atarken birkaç gün önce tutuklanan 14 Katalan politikacının da serbest bırakılmasını istiyor.
Üniversiteyi işgal eden öğrencilerin, rektör, rektör yardımcısı ve yönetim kurulu bölgesine geçmeyecek.
Elde edilen bilgiye göre öğrenciler 1 Ekim'deki referanduma kadar üniversiteyi işgal altında tutmayı planlıyor.
Els segadors al claustre de lletres de la Universitat de Barcelona pic.twitter.com/hgLUV1TfFq
— Quico Sallés (@QuicoSalles) 22 Eylül 2017
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Rusya'nın kalbine yoğun İHA saldırısı: İşte Moskova'dan görüntüler...
Elon Musk Polonyalı bakanı yine hedef aldı: O bir Soros kuklası
Elon Musk'ın açıklamaları önce Polonya'yı, şimdi de İtalya'yı karıştırdı: Meloni'ye baskılar artıyor!
Gümrük tarifelerinin ardından Trump’a sorulan soru: RESESYON? "Nefret ediyorum" diyerek yanıtladı...
Trudeau'nun halefi Kanada'nın Kemal Derviş'i mi oldu?