Son dakika... ABD'de Nancy Pelosi'nin eşi evinde saldırıya uğradı

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşi Paul Pelosi, San Francisco'da bulunan evinde saldırıya uğradı. Polis saldırganın gözaltına alındığını ve 82 yaşındaki Paul Pelosi'nin hastaneye kaldırıldığını duyurdu.
ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin kocası Paul Pelosi, bu sabah San Francisco'daki evine giren kimliği belirsiz bir şahıs tarafından sabah erken saatlerde saldırıya uğradı.
Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi’nin o sırada evde olmadığı öğrenildi.
SALDIRGAN YAKALANDI, PELOSİ'NİN EŞİ HASTANEDE
Polis saldırganın yakalandığını ve gözaltına alındığını duyurdu. Saldırının sebebi ve saldırganın eve nasıl giriş yapabildiği henüz belirlenemedi.
82 yaşındaki Paul Pelosi'nin hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.
PELOSİ'NİN SÖZCÜSÜNDEN AÇIKLAMA
Hürriyet'te yer alan habere göre Pelosi'nin sözcüsü Drew Hammill yaptığı ilk açıklamada, "Bu sabah erken saatlerde, bir saldırgan Pelosi'nin San Francisco'daki konutuna girdi ve eşine saldırdı. Bay Pelosi kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Pelosi ailesi olaya müdahale eden herkese müteşekkirdir" ifadelerini kullandı.
Söz konusu saldırının ABD’de 8 Kasım ara seçimleri yaklaşırken meydana gelmesi dikkat çekti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meta'dan dolandırıcılara karşı yeni önlem: Kullanıma sunuldu
Rusya Başbakanı Mişustin: "30 bine yakın yaptırıma rağmen Rus ekonomisi ayakta
NASA’da ‘Zombi Yıldız’ Alarmı… 1000 Km Yaklaşması Yeter: Ölüm Işınına Dönüşür! Dünya İçin Tehlike Mi?
Elon Musk’ın 5 Bin Çocuk Hayali Var! Gizli 'Lejyon' Planı...
Kuzey Kore, Rusya’ya Asker Gönderdiğini Resmen Doğruladı! Putin, Kim Jong Un’a Teşekkürlerini İletti…