Sarkisyan: Sıcak savaşa neden olabilir

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Dağlık Karabağ'da çatışmaların şiddetlenmesinin geniş çaplı bir sıcak savaşa neden olabileceğini söyledi.
Sarkisyan, AGİT ülkelerinin büyükelçileriyle yaptığı görüşmede, çatışmaların şiddetlenmesinin “geniş çaplı sıcak savaş da dahil olmak üzere, daha önceden öngörülemeyen ve geri dönüşü olmayan sonuçlara" yol açabileceğini ifade etti.
Dağlık Karabağ: Savaş uçaklarımızı kaldırırız
Azerbaycan: 170 Ermenistan askeri öldürüldü
Ermenistan'ın ve Dağlık Karabağ'daki Ermeni yönetiminin 1994 tarihli ateşkes anlaşmasına uyulması ve bütün askeri birliklerin 1 Nisan 2016 tarihindeki konumlarına dönmeleri gerektiğini dile getiren Sarkisyan, ateşin ancak karşılıklı olarak kesilebileceğini savundu.
Sarkisyan: Azerbaycan'ın Muhatabı, Dağlık Karabağ'dır
Dağlık Karabağ Sorunu'nun tarafının Dağlık Karabağ yönetimi (Ermeni işgali altındaki Dağlık Karabağ'da bulunan Ermeni idaresi) olduğunu savunan Sarkisyan, Azerbaycan'ın “hoşlansa da hoşlanmasa da", Karabağ yönetimi ile doğrudan müzakerelere başlamak zorunda olduğunu ileri sürdü.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Time dergisi açıkladı: İşte yılın en etkili 100 ismi!
Çarpıcı iddia: İsrail İran'ı vuracaktı, Trump reddetti! Gantz: ABD ile Orta Doğu’yu değiştirme vakti geldi!
Uzayda Yaşamın Şimdiye Kadarki En Güçlü Kanıtı Bulundu! Dünya’dan Yaklaşık 9 Kat Büyük Kütleye Sahip…
Sır görüşmenin perde arkası! Çözüm Davud’un yolunda değil...
ABD-Çin tarife restleşmesinde yeni gelişme: ‘Yüzde 245’ tehdidi geldi!