Rusya'da bir terör saldırısı daha! İki polis öldürüldü

Rusya'nın güneyindeki Astrahan kentinde iki polis memuruna saldırı düzenlendi. Olayın radikal İslamcı örgütlerle bağlantılı olduğu açıklandı. Öte yandan, kentte yeni bir bomba ihbarı verildi.
Rusya, St. Petersburg metrosunu kana bulayan terör saldırısının şokunu üzerinden atamadan bugün bir saldırıyla daha sarsıldı. Ülkenin güneyindeki Astrahan bölgesinde bir polis aracına yönelik silahlı saldırı düzenlendiği belirtildi.
Valilik, saldırıda iki polisin hayatını kaybettiğini ifade ederken, saldırının bir grup radikal İslamcı terörist tarafından gerçekleştirildiği duyuruldu.
Rusya'da St. Petersburg metrosunda yer alan Sennaya Ploşad istasyonunun, bomba ihbarı içeren bir telefon alınması nedeniyle yeniden kapatıldığı belirtildi.
RİA Novosti'nin haberine göre, Sennaya Ploşad istasyonu, kimliği belirlenemeyen bir kişinin telefon edip istasyonda bomba olduğunu söylemesi ardından kontrol edilmek üzere giriş ve çıkışlara kapatıldı. Trenler bu istasyonda durmadan ilerliyor.
St. Petersburg metrosundaki patlama, Sennaya Ploşad istasyonundan bir sonraki istasyona gitmek üzere ayrılan bir trenin vagonlarından birinde meydana gelmişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Biden'dan görevi devrettikten sonra kamuoyu önünde ilk açıklama: Trump'a "soygun" suçlaması...
Nükleer müzakereler... ABD'nin İran'a teklifi belli oldu: İsrail’i rahatsız eden yaklaşım...
İsraillilerin o ülkeye girişi yasaklandı! Karar Facebook'tan duyuruldu...
ABD’li yetkili Witkoff ve Putin arasında geçen ‘zorlu’ görüşme: Rus lider ‘kalıcı barış’ istiyor ama şartları var…
Katy Perry'nin uzay yolculuğunda dikkat çeken detay: Yanında götürdü, dönünce gökyüzüne doğru tuttu! Nedenini açıkladı...