Rusya, Zaporijya’yı vurdu

Rusya, Ukrayna’nın güneyindeki Zaporijya kentinde bir işletmeyi vurdu. Saldırıda can kaybı ya da yaralanma olmadı. Çıkan yangına müdahale anları ise saniye saniye kameralara yansıdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ukrayna Acil Durumlar Servisi’nden yapılan açıklamada, “22 Ağustos gecesi Zaporijya’da bir işletme düşman tarafından bombalandı ve yangın çıktı. Olay yerine ulaşan kurtarma ekipleri, 4'ü kamyon olmak üzere 14 aracın ve sahadaki ambalaj konteynerlerinin yandığını tespit etti. Yangının daha geniş bir alana yayılma tehlikesi vardı. İtfaiye ekipleri yangını hızla söndürdü. Olayda hiç kimse yaralanmamıştır” denildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Tarife gerilimi sürerken, Moskova'da kritik 'nükleer' görüşme: Rusya, Çin, İran bir araya geliyor...
Lüksemburg'da bu soruya yanıt aranacak: AB, ABD'nin tarifelerine misillemede bulunacak mı? "Küresel ticaret sisteminin paradigma değişimi"
Küresel piyasalar kırmızıya döndü, Trump vergileri ‘ilaç gerekli’ diyerek savundu! 'Ekonomik nükleer kış' uyarısı…
Hamas’tan İsrail’e roket yağmuru! Aylar sonra en büyük saldırı...
Trump'ı ölümle tehdit etmişlerdi! Uyarı geldi