hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    REKOR KIRIYOR: Aşırı sıcaktan köprü bozuldu!

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Amerika Birleşik Devletleri'nde sıcaklık rekorları kırılıyor. Ülkenin güneybatısında hava sıcaklıkları 50 dereceye dayandı. Batı kesiminde ise sıcaklık nedeniyle büyük orman yangınları meydana geliyor. New York'ta ise aşırı sıcak nedeniyle metal köprünün mekanizması bozuldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAZI BÖLGELERDE SICAKLIK 50 DERECEYE ULAŞTI

    Amerika Birleşik Devletleri kavurucu sıcaklarla mücadele ediyor. Güney Kaliforniya'daki Ölüm Vadisi'nde 53 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle bir motosikletçi hayatını kaybetti. Sağlık helikopterleri bile bölgede uçamadı.

    AŞIRI SICAKLAR NEDENİYLE METAL KÖPRÜ BOZULDU

    ABD’nin New York kentinde Harlem Nehri üzerindeki açılır kapanır köprü, aşırı sıcaklar nedeniyle açık vaziyette kilitli kaldı.

    REKOR KIRIYOR: Aşırı sıcaktan köprü bozuldu

    Köprünün çelik kısımları sıcak nedeniyle genişledi ve açık haldeyken kilitleme mekanizması sıkıştı. Köprü araç trafiğine kapatıldı, itfaiye botları, çeliği soğutmak amacıyla nehirden köprüye su püskürttü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    REKOR KIRIYOR: Aşırı sıcaktan köprü bozuldu

    ABD'nin Batı Kıyısında etkili olan yaygın sıcak hava dalgası nedeniyle Las Vegas'ta sıcaklık 49 dereceye ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Sıcaklık rekoru kırılan bir diğer şehir de Portland oldu. Sıcaklık kaynaklı olduğu düşünülen 4 ölüm vakası meydana geldi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow