Porto Riko'da sokaklar karıştı: Ricky Martin de ülkesindeki gösterilere destek verdi
Porto Riko'da Vali Ricardo Rossello'yu protesto eden halk günlerdir sokaklarda. Protestolara ünlü şarkıcı Ricky Martin de katıldı.
Haberin Devamı
/

Günlerdir sokak protestolarına sahne olan Porto Riko'da Vali Ricardo Rossello'nun baskılar nedeniyle görevini bırakmayacağı ancak 2020'deki valilik seçimlerinde de aday olmayacağı açıklandı.
/

Vali Ricardo Rossello hakkında geçen hafta çıkan yolsuzluk ve mesajlaşma uygulaması Telegram'da bazı politikacılar hakkındaki küfür içerikli yazışmalarının sızması, adada geniş çaplı protestolara neden olmuştu.
Haberin Devamı
/

Rossello'nun istifasını talep eden göstericiler, "Protestolardan vazgeçmeyeceğiz. Bu hükümet halka saygı duymak zorunda" diyerek tepki göstermişti.
/

Rossello ise dün yayınladığı videoyla, partisinin "Başkanlık" görevini bıraktığını, 2020'de düzenlenecek seçimlerde de aday olmayacağını açıklamıştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Halkına kulak veren bir vali olduğunu belirten Rossello, "Birçok hata yaptım ve özür diledim. Her şeye rağmen özür dilemenin yeterli olmadığının farkındayım. Bu durum karşısında, gelecek yıl düzenlenecek valilik seçimlerinde aday olmayacağımı ve Yeni İlerici Parti Başkanlığı'ndan istifa ettiğimi sizlere bildiriyorum." ifadelerini kullanmıştı.
/

Ancak valinin derhal gitmesini isteyen halkı gösterilerine devam ediyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Hızla büyüyen ve binlerce kişinin katıldığı gösterilere, Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin de destek verdi.
/

Gösterilere geçtiğimiz günlerde de ünlü şarkıcı Marc Anthony destek vermişti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı