Ömer Güney'in Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasını talep etti

Paris Savcılığı, PKK'lı Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez'in 2013'te öldürülmesiyle ilgili açılan davanın Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmesini istedi.
BFM televizyon kanalında yer alan habere göre, davaya bakan savcılık, zanlı Ömer Güney'in Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasını talep etti.
Soruşturmayı yürüten sorgu hakimi, iki yıldır üzerinde çalıştığı dosyayı mayıs ayında tamamlayarak mahkemeye göndermişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan istedi, işçilere ikramiye geldi!
Davanın Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesinin ardından, duruşma ile ilgili tarih belirlenecek.
Yunanistan karıştı! Büyük olaylar
Paris'te Kürt Enformasyon Bürosu'nda 9 Ocak 2013 tarihinde Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez silahlı saldırıda öldürülmüştü.
Bursa'da saldırıya uğrayan aile anlattı
Saldırının tek sanığı olarak tutuklanan 30 yaşındaki Ömer Güney hakkında "terör örgütü ile bağlantılı olarak cinayet işlemek suçundan" dava açılmasına karar verilmişti.
Rize'de "Asrın Bitkisi" üretildi!
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
2 hafta önce taburcu olan Papa’dan sürpriz: Aziz Petrus Meydanı'nda halkı selamladı
Suriye'de İsrail'in saldırı düzenlediği T4 Hava Üssü görüntülendi
Zelenski'den Türkiye’ye Güvenlik Garantisi Teklifi
'Konyalı Trump' ABD Senatosu'nda Tarihe Geçti
HABER... Trump 'Pandora'nın kutusunu açtı: Yüzde 10 hesabı