MSB duyurdu: Türkiye'den Libya'ya yardım eli! TGC Sancaktar ve TGC Bayraktar bölgede
Libya'daki sel felaketinde bilanço her geçen gün artıyor. Milli Savunma Bakanlığı TGC Sancaktar ve Bayraktar gemileriyle gönderilen yardım malzemelerinin Libyalı yetkililere teslim edildiğini açıkladı.
Haberin Devamı
/

Milli Savunma Bakanlığı, sel felaketinden etkilenen Libya’ya yardım için yola çıkan TCG SANCAKTAR ve TCG BAYRAKTAR gemileri Libya’ya ulaştığını bildirdi.
360 GÖREVLİ LİBYA'DA
/

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:“Gemilerimizde AFAD, AKUT, Sağlık Bakanlığı, Sahil Güvenlik ve itfaiye personelinden oluşan toplam 360 görevli bulunuyor. Görevli personelle birlikte ambulans, TIR kurtarma ve müdahale araçlarından oluşan toplam 122 araç da Libya’ya ulaştırıldı. Ayrıca 3 sahra hastanesi ile muhtelif iaşe, barınma ve sıhhi malzemeler de Libyalı kardeşlerimiz için gemilerimizle bölgeye gönderildi.”
Haberin Devamı
/

Öte yandan TCG OSMANGAZİ gemisinin de yardım malzemelerini Libya’ya ulaştırmak üzere gün içerisinde İzmir’den hareket edeceği de ifade edildi.
YARDIM MALZEMELERİ YETKİLİLERE TESLİM EDİLDİ
/

Milli Savunma Bakanlığı, sel felaketinin yaşandığı Libya’ya TGC Sancaktar ve Bayraktar gemileriyle gönderilen yardım malzemelerinin Libyalı yetkililere teslim edildiğini açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı